Analyse af varmeafledningsprincippet for flagegrafit

Grafit er en allotrop af grundstoffet kulstof, som har en meget velkendt stabilitet, så det har mange fremragende egenskaber velegnet til industriel produktion. Flake grafit har høj temperaturbestandighed, elektrisk og termisk ledningsevne, smøreevne, kemisk stabilitet, plasticitet og termisk stødbestandighed. I dag vil redaktøren af ​​Furuite graphite fortælle dig om den gode termiske ledningsevne af flagegrafit:

https://www.frtgraphite.com/natural-flake-graphite-product/

Den termiske ledningsevne af flagegrafit afspejles hovedsageligt i den grafitkøleplade, der produceres og behandles. Varmeafledningsprincippet for grafitvarmeafledningsteknologi er et typisk termisk styringssystem. Kølepladens vigtige funktion er at skabe det største effektive overfladeareal, hvorpå varme overføres og borttages af et eksternt kølemedium. Grafitkølepladen overfører effektivt varmen ved jævnt at fordele varmen på det todimensionelle plan, hvilket sikrer, at komponenterne arbejder ved den temperatur, de udsættes for. Reducer dens varmeafledning kraftigt og forbedre produktstabiliteten.

Grafitkøleplader lavet af flagegrafit har to store fordele:

1. Sammenlignet med andre materialer har flagegrafitkølepladen lav varmeafledning og høj batterilevetid.

2. Flake grafit kølepladen har bedre varmeafledningseffekt.
Grafitkølepladen lavet af flagegrafit er et helt nyt varmelednings- og varmeafledningsmateriale. Plasticiteten af ​​flagegrafit bruges også, og grafitmaterialet er lavet til et ark som et klistermærke, som ikke kun udøver varmeafledningseffekten, men også reducerer pladsbesættelsen og forbedrer udnyttelsesgraden betydeligt. Furuite Graphite har stor erfaring i produktion og forarbejdning af flagegrafit og kan producere forskellige standard højkvalitets grafitprodukter i henhold til kundernes krav. Hvis du er interesseret, kan du besøge fabrikken for at lære mere.


Indlægstid: Sep-02-2022