Analyser hvorfor ekspanderet grafit kan udvide sig, og hvad er princippet?

Ekspanderet grafit er valgt fra højkvalitets naturlig flagegrafit som råmateriale, som har god smøreevne, høj temperaturbestandighed, slidstyrke og korrosionsbestandighed. Efter ekspansion bliver mellemrummet større. Følgende Furuite grafit editor forklarer ekspansionsprincippet for ekspanderet grafit i detaljer:
Ekspanderet grafit er en reaktion mellem naturlig flagegrafit og en blanding af koncentreret salpetersyre og koncentreret svovlsyre. På grund af indtrængen af ​​nye stoffer dannes der nye forbindelser mellem grafitlagene, og på grund af dannelsen af ​​denne forbindelse adskilles de naturlige grafitlag fra hinanden. Når den naturlige grafit, der indeholder interkaleringsforbindelsen, udsættes for højtemperaturbehandling, forgasses den naturlige grafitinterkalationsforbindelse hurtigt og nedbrydes, og kraften ved at skubbe laget fra hinanden er større, så mellemlagsintervallet udvides igen. Denne ekspansion kaldes anden ekspansion, som er princippet om ekspansion af ekspanderet grafit, som gør ekspanderet grafit.
Ekspanderet grafit har funktionen af ​​forvarmning og hurtig ekspansion og har en god adsorptionsfunktion, så det bruges mere i produkttætninger og miljøbeskyttelsesadsorptionsprodukter. Hvad er ekspansionsprincippet for ekspanderet grafit? Faktisk er det forberedelsen af ​​udvidet grafitproces.


Indlægstid: 06-06-2022