Anvendelsesegenskaber for grafitpulver i industrien

Grafitpulver er et naturligt flagegrafitprodukt i nanoskala. Dens partikelstørrelse når nanoskalaen, og den er flager under elektronmikroskopet. Følgende Furuite grafitstrik vil forklare egenskaberne og anvendelserne af nanografitpulver i industrien:

vi
Grafitpulver fremstilles ved speciel forarbejdningsteknologi med høj renhed, lille og ensartet partikelstørrelse. På grund af den høje overfladeaktivitet af nanografitpulver er det meget brugt i luftfartsindustrien, elektromagnetisk afskærmning og specielle nye materialer. Furuite grafit har stor erfaring med at producere grafitpulver, og processen er moden. Efter overfladebehandlingen af ​​grafitpulver kan spredningsproblemet løses fuldt ud og dermed overvinde fænomenet, at pulveret er let at agglomerere.
Den høje temperaturbestandighed af grafitpulver gør det til at spille en rolle inden for metallurgi, luftfart, brandmodstand og andre industrielle områder. Grafitpulveret har god smøreevne. Tilføjelse af en lille mængde grafitpulver i produktionen af ​​bilsmøreolie og motorolielampe vil gøre det mere smurt.
Grafitpulverets tætnings- og smøreegenskaber kan også bruges som faste smørematerialer til skibe, lokomotiver og motorcykler, og smøreeffekten er meget ideel. Derudover kan grafitpulver også bruges som en masse nye og højteknologiske materialer. Hvis du har købsefterspørgsel, velkommen til fabrikken til markinspektion og konsultation!


Indlægstid: 21. oktober 2022