Anvendelse af flagegrafit i plastproduktion

I produktionsprocessen af ​​plast i industrien er flagegrafit en meget vigtig del. Selve flagegrafitten har en meget stor karakteristisk fordel, som effektivt kan forbedre slidstyrken, korrosionsbestandigheden, højtemperaturbestandigheden og den elektriske ledningsevne af plastprodukter. I dag vil redaktøren af ​​Furuite graphite fortælle dig om anvendelsen af ​​flagegrafit i plastproduktion:

vi
1. Tilføjelse af flagegrafit til plast kan forbedre slidstyrken.
Mange anvendelser af plastprodukter er til indpakning og beskyttelse, og nogle gange endda i udendørs miljøer. Tilføjelse af flagegrafit til plasten kan bedre forbedre plastens slidstyrke og reducere plastens skørhed. Det kan sikre langvarig brug af plast i barske miljøer.
For det andet kan tilsætning af flagegrafit til plast forbedre korrosionsbestandigheden.
Når plastprodukter påføres kemiske råvarer, vil de uundgåeligt støde på kemisk korrosion, hvilket vil fremskynde skaden af ​​plast og påvirke levetiden. Men når flagegrafit tilsættes plast, øges evnen til at modstå korrosion. , for at sikre langsigtet brug af plastprodukter.
3. Tilføjelse af flagegrafit til plast kan forbedre modstandsdygtigheden over for høje temperaturer.
Plast er meget udbredt og kan forarbejdes til forskellige plastprodukter, og disse plastprodukter vil have en forkortet levetid i høje temperaturer og andre miljøer, og flagegrafit med god højtemperaturbestandighed vil forbedre og forbedre højtemperaturbestandigheden af ​​plastprodukter.
For det fjerde kan tilføjelsen af ​​flagegrafit til plast også forbedre den elektriske ledningsevne.
Hovedbestanddelen af ​​flagegrafit er carbonatomer, som i sig selv har en ledende funktion. Når det tilsættes plast som et kompositmateriale, kan det godt kombineres med plastikråmaterialer, som kan forbedre og forbedre plastens elektriske ledningsevne.
For at opsummere er det den enorme rolle, flagegrafit spiller i plastproduktion. Flakegrafit forbedrer ikke kun selve plastikkens ydeevne og levetid, men forbedrer også plastens udnyttelsesgrad. Det kan siges, at det spiller en afgørende rolle i produktionen af ​​plastprodukter. Furuite Graphite er specialiseret i produktion af flagegrafit, med fremragende kvalitet og garanteret omdømme. Det er dit første valg!


Indlægstid: 24. august 2022