Kender du ekspanderet grafitpulver?

Ekspanderbar grafit er en mellemlagsforbindelse lavet af naturligt flagegrafit af høj kvalitet og behandlet med en sur oxidant. Efter højtemperaturbehandling nedbrydes den hurtigt, udvides igen, og dens volumen kan øges til flere hundrede gange dens oprindelige størrelse. Nævnte ormegrafit (forsuret grafitpulver). Det har mange fordele såsom høj temperaturbestandighed, højtryksbestandighed, god tætning og korrosionsbestandighed af forskellige medier. Det er en ny type avanceret tætningsmateriale. Det kan også bruges til at producere grafitpapir og behandle forskellige grafitpakningsforseglingsmaterialer, også kendt som fleksibel grafit. Ekspanderet grafit har høj termisk ledningsevne, og det kan bruges som et termisk ledende materiale og et ledende materiale ved at bruge denne funktion. Derfor kan den også bruges til at lave tætningslister til branddøre.
Naturlig flagegrafit har gode egenskaber såsom høj temperaturbestandighed, elektrisk ledningsevne, termisk ledningsevne, smøring, plasticitet og syre- og alkaliresistens. Flake grafit pulver er opdelt i høj renhed grafit, high-carbon grafit, medium-carbon grafit og low-carbon grafit i henhold til forskellige kulstofindhold.
En velkendt indenlandsk producent af grafitprodukter såsom grafitpulver, flagegrafit, grafitmælk, smedningsformslipmiddel, ekspanderbart grafitpulver osv.-Qingdao Furite Graphite Co., Ltd. Shuzhen er det første parti af grafitproduktproducenter i Kina. Det har professionelt produktions- og forarbejdningsudstyr, mestrer professionel flagegrafitrensningsproduktionsteknologi, standardinspektion og laboratorium, sikrer produktkvalitet, implementerer strengt ISO9002 kvalitetsstyringssystem og styrker produktionen. processtyring. I mere end ti år har det vundet kundernes enstemmige anerkendelse med professionel service og fremragende kvalitet.


Indlægstid: 28. februar 2022