Indførelse af elektronisk specialgrafitpapir i grafitpapirklassificering

Grafit papirer lavet af råmaterialer som ekspanderet grafit eller fleksibel grafit, som forarbejdes og presses til papirlignende grafitprodukter med forskellig tykkelse. Grafitpapir kan sammensættes med metalplader for at lave sammensatte grafitpapirplader, som har god elektrisk ledningsevne. Blandt grafitpapirtyperne er elektroniske specialgrafitpapirplader en af ​​dem, og de er grafitpapirplader til ledende applikationer. Følgende Furuite grafit editor introducerer det i detaljer:

Grafitpapir 1

Elektronisk grafitpapirark har højt kulstofindhold og god elektrisk ledningsevne. Den elektriske ledningsevne af elektroniske grafitpapirark er højere end for almindelige ikke-metalliske mineraler, som kan bruges til fremstilling af elektroniske komponenter.Elektronisk grafitpapirark kan bruges til at fremstille ledende grafitplader, ledende halvledermaterialer, batterimaterialer osv. Ledende grafitpapir i grafitpapir kan forarbejdes til elektronisk speciel grafitpapirplade. Hvordan er den elektroniske specielle grafitpapirplade ledende? Grafitpapirarket til elektroniske formål har en lamelstruktur med ubundne frie elektroner mellem lagene, som kan bevæge sig retningsbestemt efter at være blevet elektrificeret, og resistiviteten af ​​ledende grafitpapir er meget lav. Derfor har grafitpapirarket til elektroniske formål god ledningsevne og er et uundværligt materiale i produktionen af ​​elektroniske komponenter.

Grafitpapir kan ikke kun bruges som ledende og varmeledende materiale, men også som tætningsmateriale og kan forarbejdes til en række tætningsprodukter såsom grafitpakning, fleksibel grafitpakningsring, fleksibel grafitplade, åben grafitring, lukket ring osv. Grafitpapir kan opdeles i fleksibelt grafitpapir, ultratyndt grafitpapir, forseglet grafitpapir, varmeledende grafitpapir, ledende grafitpapir osv. Forskellige slagsgrafit papirkan spille deres behørige roller inden for forskellige industrielle områder.


Indlægstid: 03-03-2023