Nanoskala grafitpulver er virkelig nyttigt

Grafitpulver kan opdeles i forskellige typer efter partikelstørrelse, men i nogle specielle industrier er der strenge krav til partikelstørrelsen af ​​grafitpulver, selv når partikelstørrelsen på nanoniveau. Den følgende Furuite-grafitredaktør vil tale om grafitpulver på nanoniveau. Brug det:

vi

1. Hvad er nanografitpulver

Nano-grafitpulver er et avanceret grafitpulverprodukt fremstillet ved speciel forarbejdningsteknologi af ferrolegering. På grund af dets overlegne smøreegenskaber, elektrisk ledningsevne og høj temperaturbestandighed er nanografitpulver overlegent. Det er mere og mere udbredt i mange industrielle områder. Nanografitpulver er et lagdelt uorganisk stof. Tilsætning af nano-grafit smøreolie og fedt har forbedret smøreydelsen, højtemperaturbestandigheden, slidstyrken og slidstyrken væsentligt.

2. Rollen af ​​nano-grafit pulver

Selve smøreolier og fedtstoffer bruges inden for industriel smøring. Men når smøreolier og fedtstoffer udsættes for høj temperatur og højt tryk, vil deres smøreeffekt blive reduceret. Nano-grafitpulveret bruges som smøreadditiv og tilsættes produktionen af ​​smøreolie og fedt. Nano-grafitpulveret kan opgradere dets smørende ydeevne og modstandsdygtighed over for høje temperaturer. Nano-grafitpulveret er lavet af naturligt flagegrafitpulver med god smøreevne. Den karakteristiske størrelse af nanografitpulver er nanoskala, og det har volumeneffekt, kvanteeffekt, overflade- og grænsefladeeffekt. Forskning har vist, at under de samme betingelser for flagekrystalstørrelse, jo mindre partikelstørrelse af grafitpulver, jo bedre smøreeffekt. .

Virkningen af ​​nanografitpulver i fedt er bedre end i smøreolie. Nanografitpulveret kan laves til fast smørende nanografitfilm, som kan bruges på den rullende overflade af kraftige lejer. Belægningen dannet af nanografitpulver kan effektivt Det kan effektivt isolere det ætsende medium og samtidig spille en effektiv smørende rolle.


Indlægstid: 26. august 2022