Ny opdagelse: Henan grafitmalm i super stor skala

Skalagrafit er et vigtigt råmateriale til industriel produktion. Råmaterialet i skalagrafit er grafitressource. Grafittyperne omfatter naturlig grafit, jordisk grafit osv. Grafit er en ikke-metallisk mineralressource, som udvindes fra grafitmalm. I 2018 blev der fundet en super stor grafitmalm i Henan-provinsen. Det første geologiske udforskningsinstitut i Henan Bureau of Geology and Mineral Resources udforskede denne grafitmalmressource i Xichuan County, Henan-provinsen, og ressourcereserverne i et enkelt malmproducerende område nåede et nyt højdepunkt i Henan-provinsen med 14,8155 millioner tons flagegrafit ressourcer.

Ildfast grafit2
Ifølge den relevante ansvarlige for Geologisk Efterforskningsinstitut er der gennem den generelle undersøgelse afgrænset 5 malmlejer og 6 malmlegemer i området. Skalaen grafitmalm typen er hovedsageligt grafit plagioklas gnejs type, og aflejringstypen er sedimentær metamorf type. Dette område vil blive en vigtig grafitminebase i Kina. Der er mange flagegrafitressourcer fordelt på landsplan, blandt hvilke store krystallinske grafitforekomster hovedsageligt er fordelt i Heilongjiang, Indre Mongoliet, Shandong, Henan, Shaanxi, Sichuan osv., hvoraf Heilongjiang og Shandong er de mest koncentrerede, mens store kryptokrystallinske grafitforekomster er distribueret i Hunan.
Furuite graphite er placeret i Qingdao, Shandong-provinsen. De lokale naturlige flagegrafitressourcer er rige. Gennem mekanisk knusning kan den naturlige grafit forarbejdes til flagegrafit med forskellige partikelstørrelser. Velkommen kunder til at besøge og samarbejde!


Indlægstid: 10-10-2022