Udsigten og potentialet for flagegrafit i industriel udvikling

Ifølge fagfolk fra grafitindustrien vil det verdensomspændende forbrug af flagegrafitmineralprodukter ændre sig fra en nedgang til en konstant stigning i de næste par år, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i verdens stålproduktion. I den ildfaste industri forventes det, at der vil være en større efterspørgsel efter nogle flagegrafitprodukter af god kvalitet. I dag vil redaktøren af ​​Furuite graphite fortælle dig om udsigterne og potentialet for flagegrafit i industriel udvikling:

vi

1. Grafitflager er meget udbredt i avancerede ildfaste materialer og belægninger i den metallurgiske industri.

Grafitflager bruges som avancerede ildfaste materialer og belægninger i mange industrier. Såsom magnesia carbon mursten, digler osv. Pyroteknisk materiale stabilisator i militær industri, afsvovlingsaccelerator i raffineringsindustrien, blyant bly i let industri, kul pensel i elektrisk industri, elektrode i batteri industrien, katalysator i gødning industrien osv. Flake grafit er en vigtig mineralressource med Kinas fordele, og dets rolle inden for højteknologi, atomenergi og nationale forsvars- og militærindustrier er stadig mere fremtrædende. Udviklingen af ​​grafitindustrien har potentiale.

2. Grafitflager er også meget vigtige ikke-metalliske mineralressourcer.

Flakegrafit er en vigtig ikke-metallisk mineralressource, som kan opdeles i to typer: kryptokrystallinsk og krystallinsk i henhold til forskellige krystallinske former. Grafitpulver er blødt og mørkegrå; det har en fedtet fornemmelse og kan plette papir. Hårdheden er 1 til 2, og hårdheden kan øges til 3 til 5 med stigningen af ​​urenheder i lodret retning. Den specifikke vægtfylde er 1,9 til 2,3. Under betingelsen om at isolere oxygen er dets smeltepunkt over 3000 ℃, hvilket er et af de mest temperaturbestandige mineraler. Blandt dem er mikrokrystallinsk grafit et metamorft produkt af kul, som er et tæt tilslag sammensat af krystaller med en diameter på mindre end 1 mikron, også kendt som jordagtig grafit eller amorf grafit; krystallinsk grafit er et metamorft produkt af sten med større krystaller, for det meste skællende. Fordi flagegrafit har gode egenskaber med høj temperaturbestandighed, smøring, termisk stødbestandighed, kemisk stabilitet, elektrisk og termisk ledningsevne osv., er det meget udbredt i stål, kemisk industri, elektronik, rumfart, nationalt forsvar og andre områder.

Kulstofindholdet og partikelstørrelsen af ​​flagegrafit bestemmer markedsprisen på produktet. Selvom Kina stadig vil være verdens største producent og eksportør af flagegrafit i de næste par år eller endda mere end et årti, angriber andre lande i verden også Kinas position. Især flere europæiske producerende lande med avanceret teknologi og nye afrikanske lande udvikler aktivt ressourcer og konkurrerer med Kina med deres egne mineralressourcer af høj kvalitet og billige produkter. Eksportprisen på Kinas flagegrafitpulverprodukter er ikke høj, hovedsagelig råvarer og primære forarbejdede produkter, med lavt teknologisk indhold og lav fortjeneste. Når de møder lande med lavere råvareudvindingsomkostninger end Kina, såsom afrikanske lande, vil de blive afsløret. Utilstrækkelig produktkonkurrenceevne. Selvom kun få lande i verden er engageret i kommerciel udvinding af flagegrafitpulverforekomster, har den overskydende produktionskapacitet forårsaget hård konkurrence blandt markedsleverandører.

For at købe flagegrafit, velkommen til Furuite grafitfabrik for at forstå, vi vil give dig en tilfredsstillende service, så du ikke har nogen bekymringer!


Indlægstid: 16. september 2022