Hvad er fordelene ved grafitpulver til belægninger?

Grafitpulver er pulveriseret grafit med forskellige partikelstørrelser, specifikationer og kulstofindhold. Forskellige slags grafitpulver behandles af forskellige produktionsprocesser. I forskellige industrielle produktionsområder har grafitpulver forskellige anvendelser og funktioner. Hvad er fordelene ved grafitpulver til belægninger?

https://www.frtgraphite.com/natural-flake-graphite-product/
1. Baseret på den høje ledningsevne af grafitpulver kan det laves til forskellige ledende belægninger, højtemperaturbestandige belægninger, korrosionsbestandige materialer osv.
2. Grafitpulveret, der anvendes til belægning, er lille i dosering, god ledningsevne, glat i belægning og kan tørres efter belægning. Belægningsfilmen er ikke slidt, når den bruges, og den er miljøvenlig, ren og forureningsfri, hvilket spiller en vigtig rolle i belægningsproduktionen.
3. Den mindre partikelstørrelse af grafitpulver til belægning vil gøre belægningens resistivitet lavere, hvilket vil få belægningen til at have et bredere anvendelsesområde og en lang levetid.
4. Grafitpulverbelægningen til belægning har god ledningsevne og vedhæftning, og den kan bindes godt til glatte overflader som glas og plastik og kan bevare sin gode ledningsevne selv ved en temperatur på 300 grader Celsius. Grafitpulveret til belægning kan spille rollerne som ledningsevne, højtemperaturbestandighed og slidstyrke.
Furuite Graphite er en professionel producent af grafitpulver. Hvis du har en indkøbsplan relateret til grafitpulver, velkommen til at besøge vores fabrik til diskussion.


Indlægstid: maj-10-2023