Hvad er egenskaberne ved grafitpulver til støbning?

Grafitpulver har en meget vigtig anvendelse i vores liv. Grafitpulver har store ydeevnefordele og er meget udbredt på mange områder. Grafitpulver, der bruges i forskellige områder, har forskellige krav til dets ydeevneparametre. Blandt dem kaldes grafitpulveret til støbning støbning af grafitpulver, så ved du, hvilke egenskaber grafitpulver til støbning har? Følgende Furuite grafit editor introducerer dig i detaljer:

https://www.frtgraphite.com/natural-flake-graphite-product/

Råmaterialet til grafitpulver er naturlig flagegrafit, som knuses og forarbejdes. Grafitpulver kan forarbejdes til grafitpulver til forskellige formål på grund af forskellige forarbejdningsteknologier, og grafitpulver til støbning er en af ​​dem. Karakteristikaene ved støbning af grafitpulver er, at det gør overfladen af ​​støbegods smurt, højtemperaturbestandig, slidstærk og nem at afforme, hvilket forbedrer overfladekvaliteten af ​​støbegods. Grafitpulver til støbning har spillet en rolle i at fremme støbeindustrien.

Grafitpulver har god høj temperaturbestandighed, smøreevne og afformningsevne. Grafitpulver til støbning har karakteristika af let afformning og glat støbeoverflade og forbedrer slidstyrken og højtemperaturbestandigheden af ​​støbeoverfladen. Støbning af grafit pulverlakeret på den faste overflade kan danne en glat film med fast vedhæftning, hvilket gør støbningen let at afforme.

Grafitpulver til støbning er et almindeligt afformningssmøremiddel til støbning. Når grafitpulver bruges på støbeoverfladen, kan det forhindre støbningen i at klæbe til sand og forbedre glatheden af ​​støbeoverfladen, forbedre kompaktheden og flydendeheden af ​​støbesandet, reducere luftgennemtrængeligheden, reducere prøvens udstødningsmodstand. og forbedre afformningsydelsen af ​​støbesandet.


Indlægstid: Feb-06-2023