Hvilke faktorer påvirker prisen på flagegrafit?

I de senere år er brugsfrekvensen af ​​flagegrafit steget kraftigt, og flagegrafit og dets forarbejdede produkter vil blive brugt i mange højteknologiske produkter. Mange købere er ikke kun opmærksomme på kvaliteten af ​​produkter, men også prisen på grafit i meget forhold. Så hvad er de faktorer, der påvirker prisen på flagegrafit? I dag vil Furuite Graphite Editor forklare, hvilke faktorer der påvirker prisen på flake graphite case:

https://www.frtgraphite.com/natural-flake-graphite-product/
1. Kulstofholdige stjerner påvirker prisen på flagegrafit.
Ifølge det forskellige kulstofindhold kan flagegrafit opdeles i medium og lavt kulstofgrafit, og prisen på grafit er også anderledes. Kulstofindhold er den vigtigste faktor, der påvirker prisen på flagegrafit. Jo højere kulstofindhold, jo højere er prisen på flagegrafit.
2. Partikelstørrelse vil også påvirke prisen på flagegrafit.
Partikelstørrelse, også kaldet granularitet, udtrykkes ofte ved masketal eller mikron, som er den vigtigste faktor, der påvirker prisen på flagegrafit. Jo større eller superfin partikelstørrelse, jo højere pris.
3. Sporstoffer påvirker prisen på flagegrafit.
Sporelementer er få elementer indeholdt i flagegrafit, såsom jern, magnesium, svovl og andre grundstoffer. Selvom de er sporstoffer, stiller de høje krav til sporstoffer i mange industrier og er en meget vigtig faktor, der påvirker prisen på flagegrafit.
4. Transportomkostningerne påvirker prisen på flagegrafit.
Forskellige købere har forskellige lokationer, og prisen til destinationen er forskellig. Transportomkostningerne er tæt forbundet med mængde og afstand.
For at opsummere er det prisfaktoren, der påvirker flagegrafit. Furuite Graphite er forpligtet til at producere naturlig grafit af høj kvalitet og har en god eftersalgsservice. Velkommen til at kontakte os.


Indlægstid: 27. februar 2023