Hvad er den vidunderlige brug af grafitpulver i livet?

I henhold til forskellige anvendelser,grafit pulverr kan opdeles i fem kategorier: flagegrafitpulver, kolloidt grafitpulver, superfint grafitpulver, nanografitpulver og højrent grafitpulver. Disse fem typer grafitpulver har klare forskelle i partikelstørrelse og anvendelse, men de bruges hovedsageligt i industriel produktion. Ud over det industrielle område er grafitpulver også nyttigt i dagligdagen. For eksempel, når låsekernen i en dørlås og en billås ruster, er det svært at låse den op, og der kan tilsættes noget grafitpulver for at spille en smørende rolle. Følgende Furuite grafit editor introducerer den vidunderlige brug af grafitpulver i livet:

https://www.frtgraphite.com/natural-flake-graphite-product/
Grafitpulver bruges hovedsageligt i industrienproduktion, men faktisk har det også sin unikke brug i livet. Grafitpulver er et naturligt smøremiddel med god selvsmøring, især grafitpulver med mindre partikelstørrelse, som har bedre smøreevne. I det daglige liv, når dørlåsen og billåsen bruges i lang tid, ruster låsekernen, og så er nøglen svær at dreje, indsætte og låse op osv., kan grafitpulver bruges til smøring. Hvis du ikke har grafitpulver, kan du også finde en blyant og skrabe noget meget fint blyantblypulver med en kniv. blyant bly indeholdergrafit pulver, men dens renhed er ikke høj, og den indeholder andre ingredienser, så effekten er ikke så god.
Ovenstående er den vidunderlige brug af grafitpulver, som deles af små redaktører i livet. Hvis du har behov for at købe grafitpulver, så kontakt os venligst!


Indlægstid: 23-apr-2023