Hvilket net af flagegrafit bruges mest

Grafitflager har mange specifikationer. Forskellige specifikationer bestemmes i henhold til forskellige maskenumre. Maskeantallet af grafitflager spænder fra 50 masker til 12.000 masker. Blandt dem har 325 mesh grafitflager en bred vifte af industrielle anvendelser og er også almindelige. En specifikation af flagegrafit, så hvorfor er 325 mesh flagegrafit meget brugt? Følgende Furuite grafit editor vil analysere det i detaljer for dig:

vi
Flakegrafit er lavet af naturlig flagegrafit som forarbejdningsråmateriale, som kan pulveriseres til 325 mesh grafitpulver af maskiner, og 325 mesh flagegrafit kan forarbejdes til 325 mesh grafitpulver med kulstofindhold på 99% eller mere end 99,9% efter rensning og andre processer. Sådan 325 mesh flagegrafit har god elektrisk ledningsevne, høj temperaturbestandighed og smørende ydeevne. Det høje kulstofindhold i 325 mesh flagegrafit er meget udbredt i forskellige industrielle produktionsområder.

Flakegrafit behandles og højrenses på basis for at fjerne urenheder, således at brugen af ​​325 mesh flagegrafit har et bredere påføringsrum. 325 mesh flagegrafit har høj temperaturbestandighed, lav temperaturbestandighed, syrebestandighed, korrosionsbestandighed og oxidationsbestandighed. Det har også stærke selvsmørende egenskaber af flagegrafit. Brugen af ​​325 mesh flagegrafit kan bruges i industriel elektrisk ledningsevne, smøring, ildfaste materialer og andre produktionsområder.

Siden etableringen har Qingdao Furuite Graphite holdt sig til konceptet om effektivitet og integritet, med fokus på kunder, forpligtet til at producere og sælge højkvalitets flagegrafitprodukter og stræber efter at opbygge et velkendt mærke i grafitindustrien.


Indlægstid: 15-jul-2022