Hvorfor kan flagegrafit bruges som blyant

Nu på markedet er en masse blyantledninger lavet af skalagrafit, så hvorfor kan skalagrafit gøre blyantledninger? I dag vil Furuite grafit xiaobian fortælle dig, hvorfor skalagrafit kan være en blyant:

Hvorfor flagegrafit kan bruges som blyant

Først og fremmest er det sort; For det andet har den en blød tekstur, der efterlader et spor, når den glider let hen over papiret. Hvis du ser på det under et forstørrelsesglas, består blyantskriftet af bittesmå skæl af grafit.

Kulstofatomerne i flagegrafitten er ordnet i lag, og forbindelserne mellem lagene er meget svage, mens de tre kulstofatomer i lagene er meget stærke, så ved tryk glider lagene let, som en bunke spillekort. Med et forsigtigt skub glider kortene fra hinanden.

Faktisk er blyanten i en blyant lavet af skalagrafit og ler blandet i et bestemt forhold. Ifølge nationale standarder er der 18 typer blyanter i henhold til koncentrationen af ​​flagegrafit. ”H” står for ler og bruges til at angive hårdheden af ​​blyantens bly. Jo større tal før "H", jo hårdere bly, hvilket betyder, at jo større andel af ler blandet med grafit i blyet, jo mindre synlige er ordene, som ofte bruges til kopiering.


Indlægstid: 13-apr-2022