Hvorfor kan flagegrafit bruges som blyant?

Nu på markedet er mange blyanter lavet af flagegrafit, så hvorfor kan flagegrafit bruges som blyantbly? I dag vil redaktøren af ​​Furuit graphite fortælle dig, hvorfor flagegrafit kan bruges som blyant:
For det første er det sort; for det andet har den en blød tekstur, der glider hen over papiret og efterlader mærker. Hvis det observeres under et forstørrelsesglas, er blyanthåndskrift sammensat af meget fine grafitpartikler.
Kulstofatomerne inde i flagegrafitten er arrangeret i lag, forbindelsen mellem lagene er meget svag, og de tre kulstofatomer i laget er meget tæt forbundet, så lagene er lette at glide efter at have været stressede, som en stak lege kort, Med et let tryk glider kortene mellem kortene.
Faktisk er blyanten til blyanten dannet ved at blande skalagrafit og ler i et bestemt forhold. Ifølge den nationale standard er der 18 typer blyanter i henhold til koncentrationen af ​​flagegrafit. "H" står for ler og bruges til at angive hårdheden af ​​blyantafledningen. Jo større tal foran "H", jo hårdere blyantbly, det vil sige, jo større andel af ler blandet med grafit i blyantbly, jo mindre tydelige er tegnene skrevet, og det bruges ofte til kopiering.


Indlægstid: 23. maj 2022