Hvorfor ekspanderet grafit kan bruges til at lave batterier

Ekspanderet grafit er forarbejdet af naturlig flagegrafit, som arver de højkvalitets fysiske og kemiske egenskaber af flagegrafit, og som også har mange egenskaber og fysiske forhold, som flagegrafit ikke har. Ekspanderet grafit har fremragende elektrisk ledningsevne og er meget udbredt til fremstilling af elektrodematerialer og er et fremragende brændselscellemateriale. Følgende Furuite grafit editor vil analysere, hvorfor ekspanderet grafit kan bruges til at lave batterier:
I de senere år er forskning i ekspanderet grafit som brændselscellemateriale blevet et varmt emne i global forskning. Som et batterimateriale bruger det egenskaberne af den frie energi fra mellemlagsreaktionen af ​​ekspanderet grafit til at konvertere til elektrisk energi, normalt med ekspanderet grafit som katode og lithium eller zink som anode. Derudover kan tilføjelsen af ​​ekspanderet grafit til zink-mangan-batteriet øge ledningsevnen af ​​elektroden og elektrolytten og give fremragende støbeegenskaber, hæmme opløsningen og deformationen af ​​anoden og forlænge batteriets levetid.
Kulstofmaterialer bruges ofte som elektrodematerialer på grund af deres fremragende elektriske ledningsevne. Som en ny type kulstofmateriale i nanoskala har ekspanderet grafit karakteristika af løs og porøs, stort specifikt overfladeareal og høj overfladeaktivitet. Det har ikke kun fremragende ledningsevne og adsorption, men har også fremragende kemisk stabilitet, så det er meget udbredt i elektrodematerialer.
Furuite Graphite er hovedsageligt engageret i high-end grafitprodukter. Der er mange varianter og specifikationer af ekspanderet grafit. De specifikke specifikationer kan tilpasses efter kundens krav. Prøver kan sendes med posten. Hvis du er interesseret, så kontakt os venligst.


Indlægstid: Jun-08-2022